Hogy miért kéne csatlakoznod?

Mert a miénk a legnagyobb taglétszámú csoport, ahol már most több, mint
112 ezer potenciális vevőd várja, hogy megjelenj.

Mert van egy árszint, ami alatt sehol nem tudsz hirdetni, mivel lehetetlen. 
Vagy tudsz az ingyenes hirdetésnél olcsóbbat?

Regisztrálni akarok!
pipa

Nem kell marketing gurunak, sem matek zseninek lenned ahhoz, hogy meghozd a jó döntést, már csak azért sem, mert ingyen van, minden kockázattól megkímél, kivéve egyet: mi van, ha kispályás társaságba keveredsz?

pipa

Nem az olcsójánosok kiszűrése hirdetők közül az elsődleges célunk ezzel. De tény, hogy csak ellenőrzött, kvalifikált partnerekkel dolgozunk együtt, ez pedig megakadályozza, hogy rossz társaságba kerülj.

pipa

Nem azért ingyenes itt a hirdetésed, mert mi is szinte ingyen megússzuk ezt. Mi kifizetjük helyetted a Facebooknak, a Google-nak, és mindazoknak a szakembereknek, akik gondoskodnak a sikeredről.

Ha idáig jutottál az olvasásban, biztos sikerült megragadni a figyelmed,
aminek nagyon örülünk, és nagyon nagyra értékelünk.
Bízunk benne, hogy csatlakozol! 

Ha pedig együtt fogunk dolgoznitalán nem árt tisztázni,
hogy egyet tudunk-e érteni a legfontosabbakban.
Lássuk csak, pontosan mit akarunk?

Gyors pénz

Gyors, illetve gyorsan növekvő bevételeket akarsz, gyorsan terjeszkednél?

Akkor olyan helyen kell hirdetned, ahol nem csak sokan vannak (mint mondjuk a nagy kereskedelmi TV csatornák képernyője előtt), de olyanok gyűltek össze nagy tömegben, akiket kivétel nélkül érdekel az építés, a kivitelezés, a felújítás.

És ha a terjeszkedésed nem kell saját forrásból finanszíroznod, mert tudunk Neked pályázati pénzt szerezni, és le is menedzseljük?

Könnyű pénz

Ha próbáltál már valaha az életben bármit eladni, akkor jól tudod, mennyivel könnyebb úgy kínálni a portékád, hogy pontosan tudod, mit kell mondanod, hogy azonnal megvegyék – és meg is veszik!

Hogy mi a trükk?

Nagyon egyszerű: A csoport tagjai folyamatosan kérdeznek, elmondják, mi a problémájuk. Csak meg kell oldani őket. Minél több kérdést tesznek fel (110 ezren vannak!), annál világosabban rajzolódnak ki a piacod pontos igényei. Konkrét igényekre igazíthatod a terméked, a szolgáltatásod, és ha pontosan azt adod, amire szükség van, nem kell a vevők után futnod, jönnek ők hozzád.

Több profit

Számos szolgáltatásunk gondoskodik arról, hogy több profitod legyen. Itt van a költséghatékony hirdetés lehetősége, potenciális vevők megszólítható tömkelege, és mindaz, amiről eddig olvastál.

De ez még távolról sem minden!

Mit szólnál ahhoz, ha minden elvállalt munkád egy meghatározott távolságon belül, gyorsan, így olcsón elérhető lenne? Nos, a rendszerünk gondoskodni tud arról, hogy elegendő megrendelésed legyen, elég közel.

Még egy kérdés, amire mind tudjuk a választ: Mire költesz a legtöbbet a profitodból? Csak nem adóra megy el a nagyobb része? Nos, az adód is minimalizálni tudjuk, ha igénybe veszed adószakértői hátterünket!

Több idő

Nem figyelem felkeltő szlogennek szántuk az ingyenes hirdetést, még csak nem is csalinak: Egy olyan forradalmi marketing technológia birtokában mondtuk ezt, amely akár nélküled is működő vevőszerző automatizmusok felépítésével éri el, hogy az erre költött pénzed garantáltan megtérüljön.

Hogy hangzik?

Ha többet akarsz megtudni erről, szívesen megosztjuk Veled is ezt a technológiát, de addig is egy dolgot gondolj át: Ha egy vevőd megszerezni 0 Ft-odba kerül, mennyibe kerül 10 vagy 100 vevőd?

Még valami: Nem csak automatizmusokkal tudunk nyerni időt Neked: Mi lenne, ha átvállalnánk a papírmunkát? Úgy se szeretted igazán, és csak azért csináltad meg, mert szükséges rossznak tartottad – de egyáltalán nem szükséges, hogy Te csináld…

…Bízd ránk az adminisztrációd, és csináld azt, amihez a legjobban értesz!

Folytassuk?

Folytathatnánk azzal, mennyit segíthetne Neked egy igazán jó fotós, hogy a referencia munkáid a nekik kijáró kifogástalan minőségben mutathasd meg leendő vevőidnek, vagy azzal, hogy egy igazán elhivatott munkavédelmi szaktanácsadó micsoda kincs lehet, úgy ahogy a jogbiztonság vagy a folyamatos és tudatos brand-építési stratégiák is, amit szintén a biztosítani tudunk a vállalkozásodnak.

Folytathatnánk, és folytatjuk is, de elöljáróban ennyi talán elég ahhoz, hogy csatlakozz.

Mit gondolsz, jöhet egy utolsó, hatalmas pipa?

Regisztrálni akarok!

Csak adj meg pár adatot itt, vagy akár a +36 70 643 3483 számon. Ennyi:

    Építőguruk.hu

    Bódogh Gabriella EV
    Adószám: 68297710-1-23
    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.