A Manitu Solar Szegeden nyitotta meg új regionális központját

A Manitu Solar Kft. a napelemes piac egyik legerősebb versenypiaci szereplőjeként folyamatosan azon dolgozik, hogy kivitelező partnereinek a legjobb ár/érték arányú termékeket biztosítsa a lehető legszélesebb palettáról. Külföldi piacokon való terjeszkedése mellett a fővárosi központja után Szegeden nyitotta meg új, fotovoltaikus rendszereket értékesítő regionális telephelyét.

A társaság 2009-ben indult Budapesten és a következő években Lengyelországban és Romániában is elkezdte nagykereskedelmi tevékenységét. A dinamikusan fejlődő vállalat annak érdekében, hogy jobban ki tudja szolgálni partnereit, úgy határozott, hogy Szegeden erősíti hazai jelenlétét. Választásuk azért esett a városra, mert kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyedén elláthatják az ország déli megyéiben működő napelemes vállalkozásokat.

Szegeden a Cserje sor 9. szám alatt található, kiválóan megközelíthető központ egy 400 négyzetméteres raktárból és egy hozzá tartozó irodából áll. Tágas parkolója teherautóval is kiváló rakodási feltételek biztosít a telephelyen. Az irodai részen oktatási, termékbemutatási funkcióval ellátott rész is kialakításra került. A központ hétköznapokon 8:00 és 16:30 között várja ügyfeleit.

Új beszerzési lehetőségek a déli megyében működő napelemes vállalkozások számára

A Manitu Solar rendelkezik az egyik legnagyobb napelem, inverter és tartószerkezet választékkal illetve készlettel, amely most Szegeden is elérhető lesz a kivitelező cégek számára. Az újonnan nyíló szegedi raktárból invertereket akár aznapi átvétellel, vagy másnapi kiszállítással, de nagyobb – komplett megrendeléseket is készletről, vagy néhány napos lebonyolítási idővel tudnak biztosítani.

A Manitu Solar jelenleg 3 országban van jelen. A hazai működés Budapestről indult és a nagy ügyfélkörünknek, valamint a piac bővülésének köszönhetően elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy országon belül, regionálisan is megvessük a lábunkat. A déli megyékre koncentrálva Szegeden nyitottuk meg regionális központunkat. A célunk az, hogy ebben a térségben biztos pontot nyújthassunk a napelemes kivitelezőknek, minden régi és leendő új partnerünknek. Az ismert mondással ellentétben, hogy a – gyorsan, olcsón és jót közül csak kettőt lehet választani- mi szeretnénk mindhárom elvárásnak folyamatosan eleget tenni„- osztotta meg a nyitással kapcsolatos gondolatait Pete László, a nagyker üzletágvezető-helyettese.

A minőség és biztonság a legfontosabb a Manitu Solar számára

A Manitu Solar a napelemgyártók közül kizárólag a világ legjobb, óriás gyártóinak, TOP kategóriás és piacvezető termékeit forgalmazza. A gyártócégek minősítése megmutatja, hogy mennyire „stabil lábakon állnak”. A napelemekre 15, de akár 25 év termékgaranciát vállalnak, viszont ez csak akkor érvényesíthető, ha még évtizedek múltán is működik a gyártó vállalat. A Manitu Solar hosszú évek óta jó kapcsolatot ápol a legnagyobb gyártócégekkel, biztosítva ezzel a megfelelő minőséget és a legkedvezőbb árakat.

Árszintben folyamatosan versenyképesek vagyunk nemzetközi viszonylatban is, ami a most megnyílt szegedi központunkban is elérhető. A nyitás kapcsán 2022. február végéig néhány különleges akcióval várjuk ügyfeleinket a déli megyékből„- jelentette ki Pete László.

A napelemekhez szükséges alkatrészeknél is figyelnek a minőségre.

A napelemes rendszer alapfeltétele az inverter, ami biztosítja, hogy a rendszert hálózatra lehessen csatlakoztatni. Itt is a legjobb gyártókkal vagyunk kapcsolatban. Az egyik legnagyobb és legrégebbi partnerünk az osztrák Fronius, mellettük árban és megoldásokban nagyon széles a gyártói és termékpalettánk, minden igényre van válaszunk és termékünk.

Lényegesnek tartjuk, hogy kizárólag a K2-Systems napelemes rögzítéstechnikáját forgalmazzuk, mert termékeik minősítettek és a hazai szabványoknak és előírásoknak is megfelelnek. A K2 folyamatosan fejleszti a széleskörű megoldásait és a legjobb szakmai, tervezési és oktatási támogatást nyújtja a telepítők számára. Németországból importáljuk a termékeket, amik nagyon magas minőséget képviselnek, hiszen nem mindegy, hogy egy tetőn mennyire időjárás és időtálló a napelemek rögzítése, különösen mostanában, ahogy egyre erősebb szelekre lehet számítani az előrejelzések szerint„- tette hozzá Pete László.

Egyre többen keresik az alternatív energiaforrásokat

A Manitu Solar Kft. több mint 13 éve kitart kezdeti célja mellett, hogy fotovoltaikus rendszerek terjesztésében szeretne elsőrangú partner lenni. Az elmúlt néhány évben hazai viszonylatban is megváltozott a napelemes rendszerek iránt az érdeklődés, míg korábban csak bizonyos rétegek körében terjedt, mert sokan befektetési, megtérülési potenciált láttak benne, a mostani támogatásoknak köszönhetően és az energiakérdések miatt egyre többen keresik az alternatív energiaforrásokat.

Az ország déli megyéiben mára már több száz napelemes vállalkozás működik, igényeik kielégítése érdekében nyitották meg Szegeden raktárközpontjukat. Céljaik között szerepel, hogy a telepítőkön és a kivitelezőkön keresztül a végfelhasználókat és beruházókat is ösztönözzék arra, hogy olyan termékeket vásároljanak, amelyek a napelemes rendszerek hosszú távú működéséhez szükségesek, tovább erősítve általa a megújuló és fenntartható szemléletet.

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.