Megépítette Magyarország legnagyobb műfüves bemutatókertjét a Holland Pázsit

Egyre környezetbarátabb és többféle funkciót ellátó műfüvekkel rukkol elő a holland Grass Inc., akinek magyarországi forgalmazója Budapest 13. kerületében megépítette az ország legnagyobb műfüves bemutatókertjét.

A családi vállalkozásként induló, mára piacvezető Holland Pázsit bemutatókertjében megfigyelhetjük azt is, hogyan helyezték el a vízáteresztő műfű burkolatot a társasház előtt meglévő bokrok és árnyas fák köré. Így a magasabb növények gyökeréhez továbbra is eljut a csapadék, hiszen a műfűnek nincs szüksége rá, gyorsan átengedi magán. Ezért a műfű telepítésével megspórolhatjuk a locsolásra használt ivóvizet, havonta egy átlagos kertben ez 20-25.000 liter vizet is jelenthet.

Kinek való a műfű? 

Természetesen, a műfű burkolatot nem a kertészkedés szerelmeseinek találták ki, hanem azoknak, akik a munkából hazatérve nem a fűnyírással, locsolással, gazolással szeretnék tölteni az idejüket. A műfű kiválthatja a kényes angol gyepet, de érdemes telepíteni térkő vagy beton helyett is, mivel nem forrósodik fel olyan mértékben, mint a kemény burkolatok. Előnye, hogy az év 365 napján üde zöld színnel javítja a hangulatunkat, gyerekeknek és kutyáknak is ideális terep a játékra, távol tartja a vakondot.

A műfüvek új generációja már 100%-osan újrahasznosítható 

Az utóbbi években egyre több funkciót betöltő műfüveket fejleszt ki a világ vezető műfű gyártója, a holland Grass Inc., melynek kizárólagos magyarországi forgalmazója a Holland Pázsit.

“A megfelelő műfű kiváltja a salakot a teniszpályán, remek alap a játszóterekhez, ma már majdnem minden focipálya műfűvel készül, és tökéletes választás a medencék, jakuzzik mellé is, mert segít tisztán tartani a vizet. Az idei évtől pedig már Magyarországon is kapható a Royal Grass 100%-osan újrahasznosítható műfüve, amiből nemcsak más terméket lehetséges készíteni, hanem ledarálva és újraszőve ugyanolyan műfű hozható létre belőle.

A minőségi műfű 10-15 évig is tartós, érdemes figyelni a gyártók garanciáit a megfelelő pázsit kiválasztásakor”, ismerteti Papp Ákos, pázsitszakértő.

Ma már annak is van lehetősége műfüvet választani, aki amiatt aggódik, hogy a kisbabája mászik rajta, hiszen a Royal Grass műpázsitok TÜV védjeggyel rendelkeznek, azaz semmilyen káros anyag nem juthat a szervezetünkbe a vele való érintkezéskor.

“Az egyik kedves ügyfelünk úgy fogalmazott: a kertben és a teraszon is Holland Pázsitunk van, szerintem lassan a házban is lesz. Sokan a teraszon, erkélyen próbálják ki a műfüvet, ami villámgyorsan és egyszerűen lerakható, majd annyira megszeretik az érzést, ahogy mezítláb sétálnak rajta, hogy a kert egy részébe is kérnek tőlünk”, osztja meg velünk a Holland Pázsit egyik tulajdonosa.

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.