Álomból valóság az Ezermester-szakemberekkel

A családi vállalkozásként működő Herceg Safety Kft. üzemelteti az Ezermester szakemberek oldalát, mely hazánk talán egyetlen olyan komplex szolgáltatását nyújtja, ahol mindent megkaphat egy helyen az ügyfél, ami álmai otthonának megvalósításához szükséges. A cég képviseletében Lakatos Lászlóval beszélgettünk profiljuk egyediségéről és jövőbeni céljaikról.

Hogyan kell elképzelni a teljes körű szolgáltatást és miben más, mint a többi építőipari komplex szolgáltatóé?

Családi vállalkozásként közel 30 év alatt számos ingatlan felújításában vettünk részt, mint kivitelezők.

Amikor felújítást tervez valaki, akkor több felületen is elér minket internetes weboldalunkon vagy online hirdetéseken keresztül, de még szórólapokon is. Az évek során szájhagyomány során elterjedt a cég hírneve, sokan így találnak ránk.

Nagyon széles a skála, hogy milyen igényekkel keresnek meg az ügyfeleink, a legkisebb felújítástól kezdve a komplett generálkivitelezésig mindenben segítségükre vagyunk.

Fontos, ha egy generál kivitelezésről beszélünk, akkor az alapoktól a kéményig építjük meg a házat és a teljes folyamatában részt veszünk.

Minden esetben kimegyünk helyszínre felmérni az elvégzendő feladatokat és az ügyfél igényeit, majd ezt követően árat kalkulálunk.

A legtöbb építőipari vállalkozás nem végez helyszíni felmérést, inkább telefonos egyeztetéseket folytatnak. Mi azért vagyunk egyediek, mert nem hagyjuk egyedül megbízóinkat, mert végig kísérjük őket a kulcsok átadásáig.

Szeretne valaki felújítani, akkor hogyan kell elképzelni az alapanyag beszerzést pl. ha burkolóanyagról van szó? Állandó beszállítóik vannak vagy a cég munkatársával közösen választják ki a színt, mintát?

A megrendelő igényétől függ, hogy mit szeretne. Amennyiben az alapanyagokat ő akarja beszerezni, semmi akadálya nincs, ha pedig minket kér meg, akkor partnereinktől begyűjtött szín és termékpalettából tud választani. Miután mindent leegyeztettünk, komplett részletes árajánlatot adunk át, melyen egy laikus személy is eligazodik.

Elég sok a kókler a piacon. Hogyan szűrik a munkatársaikat?

Vállalkozásunkban 13 állandó alkalmazottal dolgozunk együtt. Az évek során kialakult, hogy a kivitelezési munkákhoz olyan alvállalkozókat vonunk be, akikkel évek óta sikeresen együttműködünk és ismerjük munkájukat. Az építőiparban nehézséget jelent, hogy sokan külföldre költöztek szerencsét próbálni olyan fizetésért, amit egy hazai vállalkozás nem tud kiterm

elni.
2019-ben ácsokat kerestünk több építkezéshez és meglepő volt, hogy Ausztriában és Németországban élő magyarok jelentkeztek. Sajnos nem tudtunk tovább haladni velük a bérigényük miatt.

Miért választják Önöket az ügyfeleik a versenytársak h

elyett? Mi a hozzáadott érték?

Kedvezőbb áron dolgozunk, mint versenytársaink és közvetlen kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel. Szolnoktól 50 km-re van a telephelyünk, de országosan dolgozunk vidéken és a fővárosban is egyaránt.  Munkatársaink több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Nem adunk ki kókler munkát a kezünkből, amit igazol, hogy visszatérő megbízóink vannak, akik tovább ajánlanak minket.

Olyan technológiákat alkalmazunk kivitelezési munkálataink során, ami a nyugati országokban már elterjedt, itthon viszont kevésbé. Németországban a tetők szigetelését typo-val végzik, egyedül még ezt a technikát nem tudjuk alkalmazni, mert itthon még nem gyártják és nagyon nehéz beszerezni.

Gyerekkorom óta aktívan részt veszek a családi vállalkozásunk működésében. Ügyfeleink visszajelzései alapján szüle

tett meg az ötlet az Ezermester Szakemberek oldalával kapcsolatban, melyet Herczeg János marketingesünk segítségével dolgoztunk ki, hogy minél szélesebb körben segítsük leendő ügyfeleinknek megvalósítani álmaik otthonát.

Ajánlott cikkeink

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.