Tuti tippek fürdőszoba felújításhoz, amelyekkel több millió forintot spórolhatsz!

Szinte minden ember életében eljön az az időszak, amikor elérkezik a fürdőszoba felújítás. Például használt lakás vásárlásakor, vagy mert meguntuk, hogy csöpög a csap, illetve divatja múlt a burkolat, vagy bármilyen okból inkább kidobnánk a kádat és zuhanyzóra cserélnénk. A felújítást végző szakember választásánál azonban figyeljünk oda néhány dologra. Íme néhány klassz tipp Fintor Zsolt vízvezeték szerelőtől!

Milyen szempontokra figyelj fürdő felújításkor?

Tudd mit szeretnél!

Nagyon pontosan határozzuk meg mit is szeretnénk. Legyen fürdőkád vagy zuhany? A mosógép maradjon a fürdőszobában vagy helyezzük át a konyhába, háztartási helyiségbe?

Kezd időben!

Időben kezdjünk el kivitelezőt keresni, a jó szakemberek ugyanis hónapokkal előre be vannak táblázva.

Kérdezzük meg az ismerőseinket, hogy ők kivel újíttatták fel a fürdőszobájukat, mennyire voltak megelégedve a mesterrel és ajánlanák-e a mesterüket másoknak is, illetve, ha újrakezdenék ismét rá bíznák-e az otthonukat.

Kérj részletes ajánlatot!

Miután találtunk néhány kivitelezőt kérjük be az árajánlatokat helyszíni felmérés keretében.

Fontos, hogy tudassuk a mesterrel az igényeinket, kérjünk tőle tanácsot a fürdőszoba elrendezésében.

Az árajánlatok összehasonlításánál vegyük figyelembe, hogy melyik mester milyen szolgáltatásokat ajánl. Megcsinálnak-e mindent helyettünk, vagy nekünk kell bontani, az építési anyagokat a helyszínre szállítani, felcipelni, a törmeléket elszállítja-e a cég, vagy nekünk kell megoldani?

Nézz utána a referenciáknak és dönts megfontoltan!

Miután bekértük az árajánlatokat nézzük meg a mesterek weboldalát, facebook oldalát, referencia képeit.

Ezután döntsünk egyikük mellett, tanácsos, hogy a legolcsóbbat ne válasszuk, ugyanis nem mindig a legolcsóbb éri meg a legjobban.

Legjobb, ha részletesen összehasonlítjuk az árakat és a szolgáltatás részleteit is, majd ár-érték arány szerint döntünk egyik, vagy másik kivitelező mellett.

Miskolc környéki vagy és fürdőszoba felújítás előtt állsz?

Fintor Zsolt és csapata felújítja és kitakarítja fürdőszobádat, úgy, hogy neked már csak élvezni kelljen az új és patyolat tiszta fürdőszobádat!

Ha nem szeretnél bontani, a felújítás alatt dobozokat cipelni, mestereket kerülgetni, porban járkálni majd takarítani, erre is van megoldás.

Valóban teljes körű fürdőszoba felújítás, szerződéssel, számlával, határidőre, kókler mentesen, most akár 3 millió forint állami támogatással is!

AKKOR HÍVJ: 06 30 229 6420

  • ha 5 nap alatt akarsz új fürdőt* (*160×160 miskolci panel fürdőszoba esetén)
  • ha segítséget szeretnél az anyagválasztáshoz
  • ha nem akarsz a törmelékkel bajlódni
  • ha nem akarsz takarítani
  • ha idegbaj helyett inkább pihennél miközben mi mindent megcsinálunk helyetted!

Fintor Zsolt Vízvezeték szerelő 1994 óta: furdoszobamiskolc.hu, ronarenova.hu

Ajánlott cikkeink

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.