Könnyűszerkezetes mobilgarázs és lemezépületek prémium minőségben

A MobilGarázsBolt.hu megszervezi a legkülönfélébb könnyűszerkezetes lemezépületek gyártását, kiszállítását és összeszerelését, Magyarország teljes területén. Kínálatunkban megtalálhatók az olyan keresett termékcsoportok, mint a különböző mobilgarázs, kerti tároló és a kedvence igényeinek megfelelően kialakított kutyakennel típusok.

Természetesen lehetősége van saját ötletek megvalósítására is, ezáltal a megrendelt épület teljes mértékben az Ön igényeire szabva kerül legyártásra és telepítésre. Gyártóink tapasztalt szakemberek, akik segítenek a tervezésben, így lehetőség van akár többfunkciós épületek, motorgarázsok és egyedi tárolók készítésére is.

Sztenderd és prémium kategóriás épületek

Vállalkozásunk 2015 óta foglalkozik aktívan könnyűszerkezetes lemezépületek értékesítésével és ezalatt az idő alatt sok tapasztalatot gyűjtöttünk az épülettervezés szakmai sajátosságait illetően.

A kezdetek óta szem előtt tartjuk az ügyfelek igényeit, hogy minél szélesebb körben kiszolgálhassuk a hazai piacon megjelenő keresletet. Éppen ezért több gyártó partnerrel is együtt dolgozunk, akik különböző gyártástechnikával biztosítják ügyfeleink számára annak lehetőségét, hogy mindenki megtalálhassa a számára legideálisabb megoldásokat épülete megtervezéséhez.

Akár a legegyszerűbb horganyzott lemezborítású épületre van szüksége, akár egy fahatású prémium kivitelű garázsban gyönyörködne, nálunk megrendelheti. Lehet csupán egy ajtót szeretne a tárolójára, de az is lehet, hogy egy motorizált billenő- vagy szekcionált kapu lenne a megfelelő választás? Bármelyik típusra is van szüksége, a mi kínálatunkban megtalálja. Kérjen tőlünk tetőlemezeket praktikus antikondenzációs filcbevonat réteggel és igényelje hozzá az elegáns cserepeslemez borítást, hogy az épület látványában is megfeleljen az Ön által támasztott elvárásoknak.

Sztenderd kivitelű mobilgarázs

A sztenderd kínálatunkban főként a tömeggyártásban is elkészíthető, egyszerűbb és olcsóbb kivitelű épületek érhetők el, így a tervezést tekintve korlátozottabbak a lehetőségek, mint a magasabb kategóriában elérhető termékek esetében. A prémium kategóriás épületeink ezzel szemben az ügyfeleink teljesen egyedi igényei alapján kerülnek megtervezésre.

Az anyagfelhasználás tekintetében jóval masszívabb, megjelenésükben pedig  esztétikusabbak, mint a sztenderd társaik. Kíváncsi rá, hogy pontosan miben különböznek ezek az épületek egymástól? Érdekli, hogy mit jelent a sztenderd és prémium megnevezés a könnyűszerkezetes lemezépületek összehasonlításánál? Kérjen tőlünk ajánlatot mindkét kivitelre és részletes tájékoztatót küldünk Önnek. Bármelyik termékünk iránt is érdeklődjön, mi igyekszünk megtalálni Önnek a legjobb lehetőséget.

Prémium kivitelű mobilgarázs

Prémium mobilgarázs – bemutató videó

A tervezéstől a garanciális időszak végéig rendelkezésre állunk

Mivel hiszünk az általunk képviselt minőségben, a MobilGarázsBolt.hu a szokásos egy évtől eltérően, két év garanciát vállal a gyártásból és kivitelezésből eredeztethető hibákra, eltérésekre.

Az épületek közvetlenül Lengyelországból érkeznek Magyarországra, ezért kiemelten fontosnak tartjuk a megfelelő kommunikáció kiépítését a gyártóink és a megrendelőink között. Már a tervezés legelső pillanatától kezdve biztosítjuk azt, hogy a gyártás a megfelelő ütemben és csakis a megrendelő kívánalmai alapján történjen. Éppen ezért a telepítések alatt is aktívan tartjuk a kapcsolatot vásárlóinkkal, hogy bármilyen felmerülő igény esetén rendelkezésre álljunk és képviselhessük érdekeiket  a gyártóink felé.

Célunk, hogy könnyűszerkezetes épületeink hosszú évekig szolgálják az Ön érdekeit.

Látogasson el weboldalunkra, ott minden szükséges információt megtalál termékeinkkel és a szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Amennyiben mégis kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink állnak rendelkezésére. Tárolás? Mi megoldjuk! www.mobilgarazsbolt.hu

Ajánlott cikkeink

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.