Szerszámok otthonra, amivel többé nem kell szívességet kérned a férfiaktól

Egyre kevesebb a szakember, akit gyorsan el lehetne érni ha gond van ház körül. Ilyen esetekben, ha nincs férfi a háznál, akkor a nőknek kell kezükbe venni a dolgokat, ami nem is egyszerű, ha nincs a háznál a szükséges szerszámkészlet. Felismerve a piaci rést, a SzerszámNőknek.hu webshopja az élethelyzeteknek megfelelő csomagokat állított össze, kifejezetten nőknek. Az ötlet megálmodójával, Szanyi Józseffel, a Nívószerszám Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk az alapötletről és célkitűzéseikről.

Hogyan jutott eszetekbe, hogy egy kifejezetten nőkre specializált webshopot indítsatok el?

Az ötlet úgy született, hogy baráti beszélgetések során szóba került az új vállalkozásom, amely szerszámok értékesítésével fog foglalkozni.

A társaság hölgy tagjai pedig lelkesen kérdezték, hogy lesz-e nők számára is összeállítva szerszámkészlet. Mert ha valamit meg kell javítani, akkor segítséget kell kérniük, pedig ők is meg tudnák oldani, ha a megfelelő szerszámok rendelkezésükre állnának.

Többen kiemelték, hogy amikor bemennek egy szerszám üzletbe, vagy webshopba akkor annyira nagy a választék, hogy egyszerűen laikusként nem tudják eldönteni, hogy melyik szerszám lenne jó a számukra.

Az I-re a pontot pedig a párom tette fel, amikor a kezébe adtam egy akkumulátoros fúrót, amivel gyorsan és könnyen szét tudta szedni a nyuszija nagy ketrecét.  Amíg élek nem felejtem el azt az üdvözült mosolyt az arcán!

Ráadásul Anyukám is hasonlóan talpraesett. Rendszeresen segít apukámnak, amikor szerel, és bizony férfiakat megszégyenítően ért a szerszámokhoz és a szereléshez is egyaránt.

Miért tartottátok fontosnak, hogy a nők maguk is képesek legyenek otthon szerelni?

Azért mert tudjuk, hogy a nők problémamegoldó képessége határtalan. Ezért ha jól összeállított és megfelelő minőségű eszközöket biztosítjuk nekik, akkor magabiztosan, gyorsan és határozottan meg tudják csinálni azokat a dolgokat, amelyek nem igényelnek profi szakembert.

Éppen ezért a készletek összeállításánál arra törekedtünk, hogy csak olyan eszközök kerüljenek bele, amit az adott élethelyzetben (pl.: Lakásban gyermekeit egyedül nevelő anyuka.) a leghasznosabbak legyenek.

Fontos szempont a számunkra, hogy csak olyan szerszámokat adjunk, amelyek praktikusak, sokoldalúan használhatóak és anyagukat tekintve is időtállóak.

Ha a mi szerszám készletünket vásárolják meg, akkor biztosak lehetnek benne, hogy a megfelelő eszközök állnak a rendelkezésükre szükség esetén, és ha nem is örök életűek, de garantáltan évekig-évtizedekig nem kell szerszámokra költeniük.

Plusz egy-két csavar meghúzásáért, vagy egy zuhanyrózsa lecserélésért nem kell a szomszédtól szívességet kérni. Nem kell többet kellemetlen helyzetbe hoznia magát, vagy feleslegesen pénzt kiadnia egy szakembernek.

Mitől vagytok mások, mint a többi szerszámshop?

Egyszerűen attól, hogy mi megkönnyítjük a vásárlást azáltal, hogy előre összeállított szerszámkészleteket adunk, és nincs több száz, vagy ezer szerszámunk, amelyek közül választani kell.

Nálunk a vásárló biztos lehet benne, hogy csak azokat a szerszámokat kapja, amelyeket használni is fog és jók is lesznek az adott feladatra.

Mi a legmerészebb elképzelésetek a projekttel?

Azt szeretnénk elérni, hogy minden egyedülálló, elvált, vagy özvegy hölgynek az otthonában lapuljon egy ilyen készlet. Valóban hiszünk abban, hogy bár a férfiakkal társítjuk elsősorban a szerelés, javítás művészetét, a Nők is ugyan úgy képesek önállóan megoldani ezeket a problémákat. Természetesen azokat a problémákat, amelyek nem igényelnek kifejezetten szakembert.

Mit üzennél a nőknek, akik félnek a szerszámvásárlástól, vagy a használatuktól?

Azt, hogy a megfelelő szerszámokkal Ők is profik módjára tudnak szerelni, csak bátran bele kell vágniuk és mielőtt belekezdenek végiggondolni a folyamatot.

Nálunk nem vásárolnak zsákbamacskát, mert olyan szerszámkészletet vásárolhatnak tőlünk, amit egy férfi is, sőt egy szakember is megirigyelne.

Gyertek és látogassátok meg a SzerszámNőknek Shopot!

Ajánlott cikkeink

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.