OPEN BOOK építési projektvezetés – Időt és pénzt spórolunk Önnek

OPEN BOOK építési projektvezetés – Időt és pénzt spórolunk Önnek

Bemutatkozás – küldetésünk

Számunkra az építési projektmenedzsment nemcsak megvalósítás és ellenőrzés, hanem egyben bizalom és minőségi megvalósítás is. Kapocs és kapcsolat vagyunk Ön és a projekt többi résztvevője közt, személyes és egyéni segítséget nyújtunk a projekt validálásától az átadás pillanatáig.

Sokéves tapasztalattal alapítottuk meg a Leidecker & Partnert, hogy szaktudásunkkal jelentősen hozzájárulhassunk az Ön építési projektjének sikeréhez is.

OPEN BOOK építési projektvezetés

Időt és pénzt spórolunk Önnek: tapasztalt tervezéssel, hatékony kommunikációval egy komplex szolgáltatáson keresztül

Építkezés előtt áll – újat építtetne, régit újítana fel vagy bővítene? A jelenleg népszerű modellek szerint két út közt választhat:

 1. megbíz egy generálkivitelezőt;
 2. vagy önállóan nekiáll a kivitelezés megszervezésének.

A két modell előnye és számos veszélye

1. Generálkivitelező megbízása esetén a projekt minden része egy kézben fut össze. Ekkor gyetlen kivitelezővel tárgyal, egy szerződésben szerepel minden információ. Ideális esetben egyetlen fix árral és egy konkrét, egyeztetett határidővel kell kalkulálnia, amire a kivitelező vállalja a felelősséget.

Ez viszont kimondottan drága lesz.

2. Ha úgy dönt, hogy önállóan áll neki a kivitelezés megszervezésének, egyedül elvégzi a beszerzéseket, azokra a feladatokra pedig, amelyben nem kompetens, szakembereket keres, viszonylag gyorsan kérdések előtt találja majd magát…

 • Miből, mennyi kell?
 • Lehetséges, hogy hiányos, hibás anyagkiírást adott le a tervező?
 • Pontosan milyen alvállalkozókra lesz majd szükség?
 • Melyik feladatnak ki a felelőse?
 • Melyik alvállalkozónak melyik munkafolyamatba mikor kell bekapcsolódnia, és mennyi az adott munkafolyamat reális kivitelezési ideje?
 • Miért mutogat egyik a másikra?
 • Valóban ezek a reális piaci árak?

És itt, egy ponton túl, rájön: a projekt nagyon rosszul halad, a kiadás már egy generálkivitelező díját súrolja, és nincs ideje semmire – se a munkájára, se a magánéletére, mert lefoglalják az építkezés problémái. Amit ráadásul megfelelően még nyomon sem tud követni, hiszen nem ért hozzá; ahogy az esetlegesen megbízott beszerzési osztály sem, hiszen nem is ez az elsődleges feladatuk.

MEGOLDÁS

Világos, átlátható, professzionális modell: az OPEN BOOK, amelynek alapja a tapasztalt tervezői háttér és a hatékony kommunikáció.

Most, hogy az esetek többségében alkalmazott modellek előnyeit és hátrányait is olvasta, talán Önben is felmerült: mi lenne, ha ezeket ötvözné egy hozzáértő csapat? Vagyis kézbe venné a projekt irányítást, miközben nem „sarcolja” Önt feleslegesen, és a számára legjobb szakembereket gyűjti össze.

Mi is ebben láttuk meg a lehetőséget: a másodikként bemutatott modell professzionális kivitelezésében, egy komplex csomagban, amely az alábbi, világos lépéseket tartalmazza:

 • elvégezzük a GENERÁL TERVEZÉST – koncepció | engedélyes- | kiviteli- | gyártmánytervek
 • és hozzá az ANYAGKIÍRÁST
 • egyeztetjük az ALVÁLLALKOZÓI LISTÁT – amennyiben valakivel negatív tapasztalata volt, vagy egyszerűen nem szimpatikus, változtathat a résztvevőkön
 • MEGVERSENYEZTETJÜK az alvállalkozókat – a tervezést követően közvetlenül a gyártóktól tudunk ajánlatot kérni, nem kell közvetítőket beiktatni a folyamatba
 • rendelkezünk a PIACI BANCH MARK információkkal, így a legjobb árakat tudjuk elérni
 • PROFI MŰSZAKI TÁMOGATÁST biztosítunk
 • ÜTEMTERVET készítünk – és be is tartatjuk az alvállalkozókkal
 • MŰSZAKI ELLENŐRZÉST végzünk, figyelünk az elszámolásokra is
 • amennyiben szükséges, a FINANSZÍROZÁSBAN is tudunk segíteni pénzintézeti kapcsolatainknak köszönhetően.

Mennyibe fog kerülni Önnek a komplett projektmenedzsment? Hiszen ez egy sarkalatos kérdés…

A generálkivitelezői díjhoz képest 20-30%-os megtakarítást tudunk elérni.

Összegezve tehát: milyen szolgáltatás elemekből áll az OPEN BOOK projektmenedzsment?

 1. TERVEZÉS
 2. KIVITELEZÉS SZERVEZÉSE
 3. MŰSZAKI ELLENŐRZÉS

+ A KÖLTSÉGKERET és HATÁRIDŐK BETARTATÁSA

Ön az OPEN BOOK modellel időt és pénzt spórolhat építési projektjén*, és biztos kezekben tudhatja azt a tervezés első ceruzavonásától az átadás pillanatáig.

*a generálkivitelező költségeihez; illetve az önálló projektirányítás várható pluszkiadásaihoz mérten.

Célunk, hogy minden építési projektet a lehető legkiválóbb eredménnyel valósítsunk meg. Nem csak a folyamatos és megszakíthatatlan minőségbiztosításra törekszünk a teljes tervezési és végrehajtási folyamat során, hanem arra is, hogy személyre szabott és egyéni segítséget nyújtsunk Ügyfeleinknek.

Partnereink egyéni igényeinek megértése, a szenvedély és a szaktudás mind megközelítésünk alapvető jellemzői. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha azok az emberek is azok, akik közös munka eredményeként létrehozott ingatlant használják, benne dolgoznak vagy ott élnek – még a megvalósításuk után sok évvel is.

A piacon egyedülálló GARANCIÁT nyújtunk Önnek! Rendelje meg tőlünk a tervezést! 100%-os pénzvisszafizetési és elégedettségi garancia a tervezési munka első lépését jelentő koncepció-tervezésre. Ha valamiért mégsem elégedett a munkánkkal, akkor nem kell magyarázkodnia, sőt! Meg sem kell indokolnia, szó nélkül visszatérítjük az árát!

Elérhetőségeink:

E-mail: info@leidecker.hu

Web: www.leidecker.hu

Telefon: Kovács Attila: +36 20 566 9787

Telefon: Leidecker Tamás: +36 20 476 6303

Címünk: 1043 Budapest, Lórántffy Zs. út 15/B.

További információért ide kattintson ide

Ajánlott cikkeink

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.