A falburkolat öntőforma 5 előnye

Hogyan dekoráld otthonodat egyedi és költséghatékony módon? Mivel dobhatod fel a lakás burkolatát, amitől igazán különleges lesz? A megoldás a falburkolat öntőforma használata! Mutatjuk az öntőformák használatának 5 szuper előnyét!

Manapság az egyik legnépszerűbb lakásdíszítési forma a rusztikus kő, tégla, fa vagy hasonló mintájú burkolatok használata. Ezek a burkolóanyagok azonban közel sem mondhatók szokványosnak, így megvalósításukhoz, elkészítésükhöz egy kis trükköt kell alkalmazni.

Mi is az a falburkolat öntőforma?

A falburkolat öntőforma kísértetiesen hasonlít a klasszikus gipsz öntőformákhoz, melyekkel a gyerekek játszanak. A formák segítségével gipszből vagy műkőből tudjuk kiönteni a számunkra szükséges burkolati elemeket, melyekkel aztán tetszőleges módon díszíthetjük otthonunkat.

Miért jó választás a falburkolat öntőforma használata?

  1. Számos lehetőség

A kiönthető formák tárháza gyakorlatilag végtelen, hiszen a tégla, kő vagy fa minták széles skálája valósítható meg akár fali, akár járdaburkolatként.

  1. Igényekre szabott tartósság

A Trikond-Plast öntőformái 3 féle kivitelben rendelhetők meg. Egy alap, egy erős és egy professional variációval találjuk szembe magunkat, így attól függően, milyen mennyiségű burkolatot szeretnénk készíteni, kiválaszthatjuk a számunkra megfelelő tartósságot. Nem szükséges például a legtartósabbat megvennünk, ha mindössze néhány elemre van szükségünk.

  1. Magánszemélyeknek és vállalkozóknak

Köszönhetően annak, hogy tartósság tekintetében több opció is létezik, a Trikond-Plast öntőformái egyszerre tudják kiszolgálni a magánszemélyek és vállalkozók felhasználási igényeit.

Apró trükkökkel, praktikákkal akár hónapokig lehet dolgozni egy-egy sablonnal, még folyamatos használat mellett is.

  1. Könnyű kezelhetőség

Nincs szükség szakmai előképzettségre, ugyanis az öntőformákkal egy kis használati utasítás és kezelési praktikák ismertetése után bárki, könnyedén fog tudni használni, így akár saját kézzel, szakemberek bevonása nélkül is stílusosan dekorálhatjuk otthonunkat!

  1. Megfizethetőség

A különböző típusok kialakítása nem csak tartósság, de az ár miatt is fontos tényező volt. A Trikond-Plast kiemelt figyelmet fordít rá, hogy ne csak vállalkozók számára, de magánszemélyeknek is megfizethetőek legyenek az öntőformák, így ne legyenek kiszolgáltatva a szakemberek időbeosztásának.

Ha Te is érzel magadban kreativitást és van egy szabad hosszú hétvégéd, akkor bátran ess neki a lakásdekorálásnak, ugyanis a Trikond-Plast falburkolat öntőformáival gyerekjáték lesz a munka!

Ajánlott cikkeink

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.