Tervezd te is a házadat a legmodernebb fűtési rendszerrel!

Az új építésű házakban a modern lakberendezési tárgyak mellett szerencsére a megújuló energia használata is elsődleges szempont. A tendencia abszolút pozitív. Végre a divatnak is van hasznos hozadéka!

Nem is tanácsoljuk senkinek, hogy korszerűtlen, környezetkárosító, fosszilis hőtermelőket üzemeltessen otthonában. Az erdőket nem feltétlen azért telepítjük, hogy tüzelőnk legyen, hanem hogy oxigént előállítva élhetőbbé tegyük a környezetünket, ezért a kandallót is inkább helyettesítsük levegő-víz hőszivattyúval.

A fából eltüzelve füst, korom lesz, ami szennyezi az így is túlszemetelt környezetet. Ha a hőszivattyút, és ezáltal a “zöld” utat választod, napelem segítségével akár lenullázhatod a rezsit, így nem kell a sárga csekk miatt aggódni.

Ha szeretnéd kímélni a környezetet, és nem akarsz aggódni a havi számlák miatt, keress minket bizalommal, és máris segítünk otthonod korszerűsítésében! www.eshoszivattyu.hu krisztian.hodos@eshoszivattyu.hu

Ajánlott cikkeink

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.